Δωμάτια

Τα μονόκλινα δωμάτια διαθέτουν διπλό κρεβάτι, μπάνιο, θέρμανση - καλοριφέρ, κλιματισμό, τηλεόραση και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο με θέα το βουνό των θεών, τον μαγευτικό Όλυμπο ή/και την θάλασσα.

Τα δίκλινα δωμάτια διαθέτουν δύο ξεχωριστά κρεβάτια ενώ υπάρχουν και δίκλινα με ένα διπλό κρεβάτι ιδανικά για ζευγάρια με μπάνιο, θέρμανση - καλοριφέρ, κλιματισμό, τηλεόραση και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο με θέα το βουνό των θεών, τον μαγευτικό Όλυμπο ή/και την θάλασσα.

 

Τα τρίκλινα δωμάτια διαθέτουν τρία κρεβάτια εκ των οποίων το ένα μπορεί να μετατραπεί σε καναπέ ώστε ο χώρος εύκολα να μεταμορφωθεί, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση στην διαμονή. Τα δωμάτια αυτά είναι τα μεγαλύτερα και διαθέτουν μπάνιο, θέρμανση - καλοριφέρ, κλιματισμό, τηλεόραση και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο με θέα το βουνό των θεών, τον μαγευτικό Όλυμπο ή/και την θάλασσα.

Διαθέσιμες είναι και γαμήλιες σουίτες όπως και σουίτες ικανές να φιλοξενήσουν τετραμελείς οικογένειες ή να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή άνεση σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Το Ξενοδοχείο μας

Ξενοδοχείο Μυρτώ
Αγίου Νικολάου 5, Τ.Κ. 60200
Λιτόχωρο, Νομός Πιερίας
info@hotelmirto.gr